В офиса на NetWorx

25.03.2013 20:34

 

Наближава юбилеят на нашето училище!

Учениците от сборните групи при началния курс, с ръководители Севда Василева и Фатмегюл Сали, посетиха работното място на бивш ученик на училището.Това е Бейнур Себайдинов Мехмедов.

Децата с голям интерес разгледаха офиса на NetWorx, докоснаха се до техниката, а с още по- голям интерес слушаха разказа на Бейнур- за ученическите години, за казармата, за следването му, за работата му в чужбина. Той им показа снимки от първия си учебен ден в училището, снимки от 1 клас, от казармата, от чужбина и други. Бележниците и дипломата му се предаваха от ученик на ученик. Всички се възхищаваха на отличния му успех през годините. Учениците разбраха, че той е работил седем години в Ирландия, град Дъблин, като компютърен специалист. След което се връща в родния си град, където продължава любимата си работа.

В края на срещата, децата му зададоха въпроси, които ги вълнуваха. Той отговори на всички и ги почерпи като добър домакин. Покани ги отново да посетят офиса. Разделихме се с пожелание за упешна работа на всички!