Отворени врати

19.04.2013 00:53

 

На 18.04.2013 година  вратите на СОУ ”Христо Ботев” бяха отворени за ученици от ОУ ”Христо Смирненски”. Мероприятието  е дейност по проекта „Бъди приятел”, в който двете училища са партньори.

       В актовата зала на СОУ ”Христо Ботев” нашите ученици бяха посрещнати от учителите, работещи по проекта, и поздравени от госпожа Марийка Христова. Госпожа Татяна Дочева – директор на училището, им разясни условията за прием и възможностите за обучение, които предоставя  средното училище. Ученици представиха презентации за провежданите мероприятия и дейности и за работата по проекти.

      Госпожа Любка Мишева разведе децата-гости и им показа библиотеката,  интерактивните зали,  кабинетите по химия и биология. След това нашите ученици присъстваха на занятията на клубовете ”Толерантност” и „Компютърен свят” и дори бяха включени в изпълнението на занимателни задачи.

   Мероприятието беше много интересно и полезно за учениците, завършващи VIII клас , на които предстои изборът на училище, в което да продължат своето образование.

   

   Клуб „Млад журналист”